arhiva pentru Iulie, 2009

UniCredit Tiriac Bank relanseaza in forta creditul de nevoi personale. Penru a-si extinde portofoliul de clienti pe aceasta linie, banca ofera clientilor o promotie valabila pana in septembrie. Mai precis, pana la data de 15 septembrie 2009, persoanele care vor sa acceseze un credit de nevoi personale fara ipoteca, vor beneficia de un comision de acordare zero.

Comisionul de acordare a unui imprumut fara garantii se ridica la 3,5% – 4% din suma solicitata, iar eliminarea acestuia inseamna, pentru un imprumut de valoare medie, o reducere de 1.700 RON din costul creditului.

Din oferta bancii incepand cu luna iulie mai fac parte si o dobanda variabila mai mica cu 4.8 puncte procentuale pentru creditul fara ipoteca, o procedura de acordare si o documentatie simplificata. Pentru creditele personale cu ipoteca, dobanda a fost de asemenea redusa cu pana la 3 puncte procentuale.

Daca la contractarea unui imprumut de nevoi personale solicitati si un card de credit, veti beneficia de o alta facilitate, si anume returnarea a 1% din valoarea tranzactiilor efectuate prin card la comercianti pe parcursul unui an.

“Prioritatea noastra este sa îmbunatatim si sa simplificam procesele interne, pentru a face accesul la credite mai facil pentru clientii persoane fizice si din punctul de vedere al documentatiei”, declara Gauthier van Weddingen, directorul general al UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Managerul a tinut sa dea asigurari ca strategia bancii tine cont in egala masura de conditiile de risc in contextul mediului macroeconomic actual.

 
  • Publicitate